Bryllup

Selskapsmenyer

 

3 retters

Posjert laks på tabouleh og soya reduksjon

***

Satemarinert indrefilet med Pho rødvinsaus, wokede grønnsaker og små poteter

***

Parfait med marinerte bær

689,-

4 retters

Gravet hjort med syltede rødbeter og rømme

***

Posjert laks på tabouleh og soyareduksjon

***

Satemarinert indrefilet med Pho rødvinsaus, wokede grønnsaker og små poteter

***

Parfait med marinert bær

739,-

5 retters

Gravet hjort med syltede rødbeter og rømme

***

Posjert laks på tabouleh og soyareduksjon

***

Hjemmelaget sorbet

***

Satemarinert indrefilet med Pho rødvinsaus, wokede grønnsaker og småpoteter

***

Parfait med marinerte bær

 

789,-

6 retters

Kamskjell ceviche med sesam krokant

***

Gravet hjort med syltede rødbeter og rømme

***

Posjert laks på tabouleh og soya reduksjon

***

Hjemmelaget sorbet

***

Satemarinert indrefilet med Pho rødvinsaus, wokede grønnsaker og småpoteter

***

Parfait med marinert bær

 

829,-

7 Retters

Kamskjell ceviche med sesam krokant

***

Gravet hjort med syltede rødbeter og rømme

***

Skogsopp cappuchino

***

Posjert laks på tabouleh og soya reduksjon

***

Hjemmelaget sorbet

***

Satemarinert indrefilet med Pho rødvinsaus, wokede grønnsaker og små poteter

***

Parfait med marinerte bær

879,-

Plukkliste

Forrett

-Forrett tallerken (Tunfisk tataki med avocado krem, Chili/hvitløk ristede scampi på vietnamesisk grønnsaks salat, kamskjell ceviche) 219.-

**

-Chili- og hvitløk ristede scampi på vietnamesisk grønnsaks salat og friske urter 159.-

**

-Kyllingsatay med kokos- og peanøtt dip 149.-

**

-Smørstekt kamskjell med ertepure og spekeskinke 179.-

**

-Langtids posjert laks med tabouleh og soya reduksjon 189.-

**

-Gravet hjort med syltede rødbeter og rømme mousse 189.-

**

-Kamskjell ceviche med sesamkrokan 189.-

Hovedretter

-Satemarinert indrefilet med Pho rødvin saus, wokkede grønnsaker og småpoteter 369.-

**

-Stekt andebryst med appelsin saus, gresskar- potet purre og pak choy 359,-

**

-Hoisin marinert kalv coulotte med bakte rotgrønnsaker og sesam/potet pure 359.-

**

-Lamme carre med ass. sopp, hvitløkssaus og småpoteter 369.-

**

-Kveitefilet med søtpotet purre, romanesco og chorizo smør 369.-

**

-Hjort med blåbærsaus, ingefær-syltede meloner, rødkål og små poteter 398.-

**

-Chili glasert kyllingbryst med ingefærsaus, wokkede grønnsaker og ris 298.-

**

-Sesambakt laksefilet med limesaus, pak choy og ris 319,-

Dessert

-Vanilje Creme brullée med sorbet 159.-

*

- Creme Brullée med valgfri smak 169.-
*

-Vanilje Panna cotta med coulis 149,-

*

-Panna Cotta med valgfri smak og bærcoulis, 159.-

*

-Vanilje Parfait med marinert bær 149,-

*

- Parfait med valgfri smak og marinerte bærer 159.-

*

-Sjokolade nemesis med sorbet 149.-

*

-Brownie med sorbet 149.-

*

-Mørk sjokolademousse med skogsbær 149.-

*

-Hvit sjokolademousse med skogsbær 149.-

*

-Ostetallerken, 3 typer oster med kjeks og hjemmelaget chutney 198.-

Tlf 466 13 616

Catering@hai.no

Postboks 34

2301 HAMAR