Fusion Julebuffet

 

Lefse fylt med rakfiskmousse

Pølser fra Tommy Østhagen med Jule-coleslaw

Appelsin- og ingefærbakt laks

Kylling satay

Chili- og hvitløksristede scampi

Hoisin- glasert svinenakke

Thai inspirert salat

Marinert pastasalat

Gresksalat med balsamico vinagrette

Ovnsbakte småpoteter

Kokos- og peanøtt dip

Brød og aioli

 

Kr 429,-

***

Julelunsj


Appelsin- og ingefærbakt laks
Chili- og hvitløksristede scampi

Pølser fra Tommy Østhagen med sennep-dip
Langtidsstekt svinenakke med hoisinglaze

Gresksalat med balsamico vinagrette
Ovnsbakte småpoteter
Kokos og peanøtt dip
Brød og aioli

Kr 295 ,-

5 retters Fusion Julemeny

Grønn ertesuppe med lutefisk og bacon

***

Rakfisk på sesam potet-puré, stekt løk,
vårrullskål med sennepsvinaigrette

***

Sorbet

***

Hoisinglasert andebryst, søtpotetet-puré
og pak choy

***

Brunost parfait
med sprøstekte vafler og skogsbær

5 retter 749,-/pers

4 retter 699,-/pers

3 retter 649,-/pers

Tlf 466 13 616

Catering@hai.no

Postboks 34

2301 HAMAR