Hai Catering

Vårt team jobber alltid for å levere den beste smaksopplevelsen og minnerike stunder for dere. 

Vi har drevet med catering fokusert rundt Fusion mat i flere år nå. 

'Fusion' er når våre dyktige kokker, sammen med Hai, setter sammen menyer og retter inspirert fra både øst og vest. Slik kan våre gjester nyte de beste smakene fra over hele verden.

Hai Quang Hang - Eier/Driver

Hai er ofte med i  den daglige driften selvom hans arbeid nå ligger mest i det administrative. Alltid glad i å se sine ansatte i full gang ute på forskjellige oppdrag og er derfor gjerne med selv. 

Om da for å presentere eller kanskje tilberede og legge opp maten. Vi prøver å ta Hai ut av kjøkkenet, men vi får ikke kjøkkenet ut av Hai. Så da bruker vi han der han er best - ute i feltet!

 

Roman Bircher - Kjøkkensjef

Roman er vår kjøkkensjef fra Sveits.

Han har svært god erfaring fra St.Mortiz 5-stjerners hotell.

Han har vært med oss i flere år og har vært kjøkkensjef for Cafe Valuta,  Hos Hai i Brumunddal, Volum CC og Victoriahaven AS. Roman er derfor vår mest erfarne og fleksible kokk i vårt kjøkken.

En utrolig dyktig kokk som  er med å setter sammen våre kreative menyer.

Leie av kokk

2500,-      Inntil 4 timer 

550,-        Per time etter 4 timer

Leie av servicepersonalet

Hovmester    550,-/timen

Servitør          480,-/timen

Tlf 466 13 616

Catering@hai.no

Postboks 34

2301 HAMAR