Hai Catering
Vårt team jobber alltid for å levere den beste smaksopplevelsen og minnerike stunder for dere.
Vi har drevet med catering fokusert rundt Fusion mat i flere år nå.
'Fusion' er når våre dyktige kokker, sammen med Hai, setter sammen menyer og retter inspirert fra både øst og vest. Slik kan våre gjester nyte de beste smakene fra over hele verden.
Hai Quang Hang - Eier/Driver
Hai er ofte med i den daglige driften selvom hans arbeid nå ligger mest i det administrative. Alltid glad i å se sine ansatte i full gang ute på forskjellige oppdrag og er derfor gjerne med selv.
Om da for å presentere eller kanskje tilberede og legge opp maten. Vi prøver å ta Hai ut av kjøkkenet, men vi får ikke kjøkkenet ut av Hai. Så da bruker vi han der han er best - ute i feltet!


Roman Bircher - Kjøkkensjef
Roman er vår kjøkkensjef fra Sveits.
Han har svært god erfaring fra St.Mortiz 5-stjerners hotell.
Han har vært med oss i flere år og har vært kjøkkensjef for Cafe Valuta, Hos Hai i Brumunddal, Volum CC og Victoriahaven AS. Roman er derfor vår mest erfarne og fleksible kokk i vårt kjøkken.
En utrolig dyktig kokk som er med å setter sammen våre kreative menyer.
Leie av kokk
2500,- Inntil 4 timer
550,- Per time etter 4 timer
Leie av servicepersonalet
Hovmester 550,-/timen
Servitør 480,-/timen
