Hai 5-retters meny

 

Laks-ceviche

Tunfisk Tataki med teriyakisaus

Smørstekt kamskjell på blomkålpuré

***

Saté-marinert indrefilét, grønnsaker, ovnsbakte småpoteter og Pho-rødvinsaus

***

Sitrongress crème brûlée

699,-/pers

Meny 1

Gresskarsuppe med bacon

***

Hjort med rød kål, ingefær syltede meloner og blåbærsaus

***

Hvit sjokolade parfait med stjerne anis og bringebær

679,-/pers

 

Meny 2

Laksetartar på wonton og rømme-akevitt mousse

***

Stekt andebryst, søtpotetet-puré og pak choy

***

Sitrongress crème brûlée

649,-/pers

 

 

5 retters Fusion Julemeny

Grønn ertesuppe med lutefisk og bacon

***

Rakfisk på sesam potet-puré, stekt løk, vårrullskål med sennepvinaigrette

***

Sorbet

***

Hoisinglasert andebryst, søtpotetet-puré og pak choy

***

Brunost parfait med sprøstekte vafler og skogsbær

5 retter 749,-/pers

4 retter 699,-/pers

3 retter 649,-/pers

Tlf 466 13 616

Catering@hai.no

Postboks 34

2301 HAMAR